MUĞLA / DALAMAN - Şehit Mehmet Akif Sancar Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Lise ve Ortaokul düzeyinde “Şiir okuma yarışması” ile Ortaokul düzeyinde “Şarkı söyleme yarışması” yapıldı. Dereceye giren öğrenciler ilimizi bölge finallerinde temsil edeceklerdir.

May

İlçe Milli Eğitim Sn. Taner Şen 4006 Tübitak Bilim Fuarı başta olmak üzere okulumuzda yapılan akademik, bilimsel, sportif faaliyetlerden dolayı yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti. Öğretmenlerimizin sorunlarını dinledi. Kütüphanemizi gezerek Edebiyat Öğretmenimiz sn. Semih Çomak’tan bilgiler aldı. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

Ülkelerin gelişmesinde eğitim mi daha önemlidir ,para mı? Sorusundan yola çıkarak, münazara yaptılar. Jüri ögretmenlerimiz puanlama yaparak kazanan takımı belirlediler.

Nis

Toplantıya Okul Müdürümüz Cafer Binici ve Müdür yardımcımız Sümeyye Sert katıldı. Müdür yardımcımız Sümeyye Sert tarafından okulumuzda proje kapsamında yapılan faaliyetlerin sunumu yapıldı.

Mrt

Yaptığınız sohbetlerde çoğu zaman "yalan söylemeyi" nasılda normalleştiediğimizi farkettik. Ufak tefek zararsız gibi söylenen aldatmacaların zamanla karakter yapımızda oluşturduğu erozyonun bilincine vardık. Bundan sonra  bu konuda daha hassas davranacağımıza dair kendimize ve birbirimize söz verdik, ve yaşamımıza Allah'ın rızasını kazanabilmek amacıyla devam etmeye yeniden ant içtik.